Over Broodt

Over Broodt

WIE Broodt by ToussaintDennis Toussaint (35, twee rechterhanden; werkt graag met natuurlijk materiaal, van ‘niets’ iets moois maken)

WAT Broodt by Toussaint (presenteer- en broodplanken van eikenhout die elk interieur mooier maken)

WAAR Joure, Friesland

NAAM Broodt met dt, initialen Dennis Toussaint

QUOTE ‘Hout moet leven’

STIJL Industrieel

 

Het hout dat Broodt gebruikt is eikenhout, eikenhout met een eigen verhaal. Dit wordt allemaal met de hand gezaagd, op maat gemaakt, gevijld, geschuurd en afgemaakt door het sealen van de planken. De planken worden allemaal 2 x ingeolied met druivenpitolie. Dit ter berscherming van de planken.

‘elke plank is uniek’

Broodt maakt diverse modellen, die door de namen No.1, No.2, No.3 en No.4 worden onderscheiden. Elke plank wordt gemaakt met een schuine kant, wat dan ook kenmerkend is voor Broodt.

De modellen zijn met een lederen band of lus afgewerkt, dat de plank een mooie uitstraling geeft. Tevens is het functioneel, de planken kunnen daaraan worden opgehangen.

 

Over bestellen bij Broodt

De levertijd van de Broodt planken bedraagt maximaal 2 weken. Wanneer de planken op voorraad zijn, kunnen ze dezelfde dag nog toegestuurd worden. Echter wanneer de planken nog gemaakt moeten worden duurt dit langer. Een berichtje sturen over de exacte levertijd kan natuurlijk altijd.

U kunt er voor kiezen om de planken op te laten sturen (verzendkosten bedragen € 5,99) of om de planken zelf op te halen.

Alle planken worden mooi ingepakt geleverd, dus ook ideaal om zo cadeau te geven. U hoeft er dan zelf niks meer aan te doen. Ook wordt er een onderhoudsvoorschrift bij geleverd, zodat u zelf jarenlang plezier kan hebben van Broodt.

Voor meer vragen kunt u altijd een berichtje sturen.

 

BTW nummer – NL162764194801

KVK nummer – 64630048